Fiúknak az óvszerről

MINDIG HASZNÁLJ ÓVSZERT!!!

Fiúknak az óvszerről - LoveInfo - Langmár BettinaSenki sem szeret felsülni és rossz vagy tapasztalatlan szeretőnek látszani. Ha tudsz mindent az óvszerről és használod is, igazi férfinak tűnhetsz, aki vigyáz a lányra. Számukra ez nagyon fontos szempont. Másodszor, ha azt látja, hogy óvszer is van nálad, azt gondolja, hogy profi vagy, aki készül a „lényegre“ és nem egy kezdő amatőr, akinél még gumi sincs. Ráadásul a tapasztalatlan fiúk pénisze nagyon érzékeny és hamar jön a sperma! Hogy sikerrel lassítsd magad, míg megtanulod irányítani férfierődet, használj óvszert, ami egy kicsit csökkenti a pénisz túlérzékenységét.

Az óvszer segíthet Téged abban, hogy összehangold a vágyaidat a testeddel. A világ legjobb pasija szeretnél lenni? Akkor hát gyakorolj óvszerben, akár a zsebzsötit is. Így ha már „igazi szexre“ kerül sor, sokkal profibb leszel!!!

Fiúknak az óvszerről - LoveInfo - Langmár BettinaAz óvszer másik funkciója a fogamzásgátlás, azaz nem csinálsz gyereket gyerekfejjel vagy fiatalon.

Tényleg szükséged van arra, hogy a suli alatt csecsemőt pelenkázz?
Netán szüleidnek arra, hogy gyerektartást fizessenek valakinek a Te pillanatnyi élvezeted után?

Ugye hogy nem! Jobb a balhét elkerülni! Hagyd ezt arra az időre, amikor már nem lesz gond a lurkó ellátása, mert magad is kereső ember vagy! Addig meg védekezz!!! Mindig ragaszkodj az óvszerhez!

Fiúknak az óvszerről - LoveInfo - Langmár BettinaAz óvszer harmadik dolga, hogy védjen Téged és szerelmedet a szexuális úton terjedő betegségek ellen. Addig, amíg nem jársz már hosszú ideje valakivel és nem bízol meg benne 1000 %-ban, soha nem tudhatod, hogy a párod, akivel szexelni szeretnél, kivel volt előtted, és hogy ő kivel volt azelőtt és hogy ő kivel volt azelőtt…. Brrrr – ezt jobb nem is végiggondolni! Inkább védekezz!!!

MINDIG HASZNÁLJ ÓVSZERT!!!

Fiúknak az óvszerről - LoveInfo - Langmár Bettina