Óvszer-automata

Óvszer-automata | LoveInfo - Langmár BettinaAzt gondoljuk, nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a biztonságos szex.

A szexuális szabadosság – nem várt következményekkel – nagyon nehéz élethelyzeteket tud teremteni. Rengeteg gondot, bajt, betegséget lehet megelőzni óvszer használatával, ezért a megelőzésnek kiemelt céllá kell válnia az érintettek életében.

Ettől az indíttatástól vezérelve kiemelten foglalkozunk automatából történő gumióvszer terjesztésével/forgalmazásával.

Az intézmények részére olyan óvszer-automatát ajánlunk felszerelésre, mely minden szempontból megfelel minden igénynek, elvárásnak. 57 cm magas, 13 cm széles, 9 cm a mélysége, anyaga fém, bárhol falra szerelhető. Mechanikus működtetésű, s így áramot sem fogyaszt. Feltöltéskor száz darab óvszert tartalmaz, s után tölthető. Az esztétikus megjelenésről az automata fóliázottsága gondoskodik.

Kétszáz forintossal működik. Egy darab kétszáz forintos bedobása esetén átveszi a pénzt, majd kiadja az óvszert, mely megfelel minden hazai és nemzetközi szabványnak, minden higiéniai- és egészségügyi előírásnak. Német termék, minősége kiváló, csomagolása praktikus és diszkrét.

Hosszútávú együttműködés reményében, együttműködési szerződés keretében ajánljuk az intézményeknek, a mi üzemeltetésünkkel. Önöktől csak a lehetőséget kérjük a falra szerelésre. Ne habozzon, keressen bátran!

LoveInfo - Óvszer-automata