Fogkefe-fogkrém automata

Fogkefe-fogkrém automata | LoveInfoKülönösen fontosnak tartjuk a szájhigiénét mind a fiataloknál, mind az időseknél.

A fogmosás fontossága mindenki számára ismert. A rendszeres fogmosás segítségével elkerülhető a kellemetlen lehelet, elkerülhetők a fogak, a fogíny és a szájüreg betegségei.
Automatából árult termékünk: kisméretű fogkefe és mentolos fogkrém egy csomagban. Praktikus, diszkrét és nagyon jó minőségű, lehetőséget nyújt használói számára, hogy bármikor tiszta és friss leheletet biztosítsanak maguknak. Az automaták egyenként 100 darab termék befogadására képesek, 1 darab 200 Ft-os érme bedobására adnak ki egy darab fogkefét fogkrémmel együtt. Kis helyigényűek, könnyedén elhelyezhetők, üzembiztosak. Mechanikus működésük során elektromos áramot nem igényelnek, ezért a működtetésüknek nincs költsége. A fémháznak és biztonsági zárjuknak köszönhetően ellenállnak a különböző fizikai behatásoknak.

Olyan fogkefe-fogkrém automatákat ajánlunk felszerelésre, mely minden szempontból megfelel minden igénynek, elvárásnak. 57 cm magas , 13 cm széles, és 9 cm a mélysége, bárhol a falra szerelhető.
Külön együttműködési szerződéssel megerősítendő ajánlatunk szerint szeretnénk a készüléket az Önök Intézményében is felszerelni. Az üzemeltetése mellett a készülék és felszerelése ingyenes az Intézmény területén belül közösen választott falfelületre.
Az Intézmény nem vállal felelősséget esetleges rongálás, meghibásodás esetén. A készülékeket rendszeresen látogatjuk, szükség esetén karbantartjuk.

Amennyiben érdekli a lehetőség, ne habozzon, keressen bátran.