Nektek szól

Vissza - Loveinfo | Langmár Bettina Neked Szól - Fiataloknak - Loveinfo | Langmár Bettina

FIATALOKNAK

Neked Szól - Szülőknek - Loveinfo | Langmár Bettina

SZÜLŐKNEK

Fiataloknak

Amennyiben már megvan az app, gratulálunk a letöltéshez!

Megtetted az első lépést, hogy érett, magabiztos fiatal, és jó szerető váljon belőled!

Az app megismerése által nemcsak képben leszel a szex és szerelem terén, de az új kvíz sikeres kitöltéséért kapott tippek révén komoly versenyelőnyre tehetsz szert kortársaidhoz képest!

Fiataloknak | Nektek szól - LoveInfo - Langmár Bettina

Kedves Barátom!

Neked írom e pár sort, mert tudom, fontos vagy magadnak, fontos vagy annak, aki szerelmes beléd és fontos annak, akivel egyszerűen csak szeretitek egymást.

Fiataloknak | Nektek szól - LoveInfo - Langmár Bettina

Tudom, nagy a kíváncsiság, és nagy már a várakozás, hogy megismerjétek egymást ott is, ahol más nem láthatja…

Ez az ismerkedés pedig olyan, mint egy kalandtúra. Megyünk az ismeretlenbe, a nagy titokba…

Ám ez az út sok veszéllyel is járhat. Ezekre a veszélyekre hívom most fel a figyelmed, és adok néhány tanácsot útravalóul, hogy célba érj és győztesnek érezd magad. Jó utazást Neked!


Szülőknek

Lányos szülőknek

Neked Szól - Lányos Szülőknek - Loveinfo | Langmár Bettina

Ha kiskamasz lányod van, biztosan tudod, hogy hamarosan elérkezik a nap, amikor fontos dolgokról – a nővé válásról – kell beszélgetned vele. Sokunknak okoz fejtörést – néha fejfájást, hogyan is avassuk be lányunkat a fontos tudásokba.
Lányos Szülőknek | Nektek szól - LoveInfo - Langmár BettinaEz az applikáció abban segít, hogyan tálald gyermekednek a tudnivalókat, mit mondj el neki, hogy az információ kielégítő legyen, mindent időben megtudjon amit tudnia kell, és arra is meg tudod tanítani, hogyan tud majd a saját biztonságáról gondoskodni.
(Ami nem kevés fejfájást takaríthat meg neked is!!!)

Gondolom, meg szeretnéd védeni lányodat a barátoktól szerzett hülyeségektől és tévhitektől, vagy még inkább a netről áradó szennytől, és azt szeretnéd, ha lányodból nőiségére büszke, nagyszerű felnőtt nő válna.

Fiús szülőknek

Neked Szól - Fiús Szülőknek - Loveinfo | Langmár BettinaHa 10-12 éves kiskamasz fiad van, itt az idő, hogy a világ fontos dolgairól beszélj vele – a férfivá válásról és a Nőkről. Nem sok férfi van, aki veszi magának a bátorságot és hajlandó leülni saját fiával ezekről a témákról beszélni, pedig mennyi keserűséget, bizonytalanságot lehetne eloszlatni a fiúk fejében!

Fiús Szülőknek | Nektek szól - LoveInfo - Langmár BettinaMennyire fontos lenne, hogy élő, igazi férfitól és nőtől kapjon hiteles információt, és ne a barátok, haverok hülyeségei meg a pornó formálják férfiasságát és a nőkről való elképzeléseit!
<!–Fiús Szülőknek | Nektek szól - LoveInfo - Langmár Bettina–>Ez az applikáció abban segít, hogyan tudsz beszélgetni a fiaddal a tabutémákról, mit kell feltétlenül tudnia magáról és majdani partnereiről. Ez az alapozás ahhoz, hogy a fiadból büszke férfi és nagyszerű partner váljon!

Vissza - Loveinfo | Langmár Bettina

Kezdőoldal | LoveInfoKEZDŐOLDAL