Ha már baj van / IGEN

Ha már baj van... IGEN | LoveInfoA döntésed IGEN, azaz néhány hónap múlva kisbabád lesz, mely után felelősséggel járó feladataid következnek.

Már ha nem lesz addig vetélésed, vagyis nem szakad meg a terhesség előre nem látható, természetes okokból. Kérj tanácsot az ősöktől, hidd el, ők gyakorlottak!

Ha szeretnéd tudni a baba nemét, akkor a terhesség 18-20. hetétől már meg lehet megállapítani ultrahangos vizsgálattal.

Ha a szülés után úgy döntesz, hogy a kisbabát örökbe adod, akkor keresd fel a Bölcső Alapítványt! De előtte beszéld meg a szüleiddel, kérj tanácsot! Ha 18 éven aluli vagy mindenképpen kell a beleegyezésük!

BÖLCSŐ ALAPÍTVÁNY

Az Alapítvány rád gondol, ha születendő gyermeked felnevelése megoldhatatlan probléma elé állít. Gondolj Te is az alapítványra hogy minél kevesebb gyermek éljen családon kívül.
Bölcső alapítvány elérhetőségei:
Várandós anyáknak bármikor hívható telefonszám!
Telefonszm: +36-20/944-3566
E-mail: zita (@) bolcso.hu
Web: www.bolcso.hu

Ha máshol nem kapsz támogatást, anyaotthonba is mehetsz a kicsivel, ahol befogadnak. Ott segítséget nyújtanak minden nehéz szociális helyzetű, otthontalanná vált anyának. A cél, hogy biztonságban, a kicsi fejlődéséhez megfelelő környezetben legyetek! Ez a hely jó alap lehet a továbblépéshez. A körzeti védőnőtől kérhetsz információt.

Ha már baj van... IGEN | LoveInfo
Babamentő inkubátorok a közelben: