Lányoknak az óvszerről

MINDIG HASZNÁLJ ÓVSZERT!!!

Ha a párod azzal győzköd, hogy ne használjatok óvszert, mert az olyan, mint zokniban lábat mosni, ne dőlj be neki! Egyrészt, valószínűleg egy önző pasi, aki előrébb helyezi az élvezetet kettőtök biztonságánál. Másrészt, a mai óvszerek nagyon jó minőségűek, a forgalomban lévő paletta rendkívül színes. A fajták között méret és minőségbeli különbségek is nagyok lehetnek. Érdemes többfélét kipróbálni, megtalálni a számotokra legjobbat.

Lányoknak az óvszerről - LoveInfo - Langmár BettinaEgy dolog az élvezet, a másik a terhesség. A pasiknak az együttlét csak egy pillanat, de neked sokkal több! Az életed:

– mert szükséged van-e arra, hogy suli mellett 9 hónapig terhes legyél?

– hogy kimaradj az iskolából és esetleg be sem fejezheted?

– hogy ujjal mutogassanak rád?

– hogy eddigi kapcsolataidat tönkretedd?

– kell, hogy szüleid a bíróságra járjanak gyerektartásért?

– ha pedig el akarod vetetni a gyereket, tényleg át akarod élni, milyen az, amikor mindenkinek el kell mondanod, kivel és mikor szexeltél?

– hogy kés alá told a legérzékenyebb testrészedet és turkáljanak benned?

– és tényleg megkockáztatod, hogy soha többé ne lehessen gyereked?

Lányoknak az óvszerről - LoveInfo - Langmár BettinaAz óvszer második dolga, hogy védjen Téged és szerelmedet a szexuális úton terjedő betegségek ellen. Addig, amíg nem jársz már hosszú ideje valakivel és nem bízol meg benne 1000 %-ban, soha nem tudhatod, hogy a párod, akivel szexelni szeretnél, kivel volt előtted, és hogy ő kivel volt azelőtt és hogy ő kivel volt azelőtt…. Brrrr – ezt jobb nem is végiggondolni! Inkább védekezz!!! MINDIG HASZNÁLJ ÓVSZERT!!!

Bár az óvszer a fiúk „szerszámára” kerül, de a lányok is tartsanak maguknál a biztonság kedvéért!!!

Tipp: a fiúk kicsit később élveznek el, ha óvszert viselnek a péniszükön, így nagyobb az esély, hogy Te is eljutsz az orgazmusig.

Lányoknak az óvszerről - LoveInfo - Langmár Bettina